Android alkalmazás fejlesztés Android Android developer code vision kft Android alkalmazás fejlesztés

Szolgáltatásaink

Mobil android szoftverfejlesztés:


Napjainkban az egyre bővülő okos telefon piac egyre több fajta android verziót is szül. Néhány gyártó a saját android verzióit futtatja a telefonokon ami a fejlesztés és a tesztelés közben más és más végeredményt képezhet. Mobil android szoftver fejlesztés közben ezeket a verziókat át kell hidalni és ehhez hatalmas tapasztalatra van szükség.

Mobilfejlesztés:


Cégünk Fő profilja a mobilfejlesztés. Az üzleti alkalmazásokat rengetegen használják, mint például a TelekomApp is (amit mi készítettünk), ahol számlákat lehet befizetni. A mobilfejlesztés két oldalból tevődik össze: szerver oldal, kliens oldal. A szerver oldalon az adatokat tudjuk tárolni. A kliens oldal pedig a szerver oldali adatokból jelenít meg, illetve műveleteket lehet végezni velük (számla befizetése).

Mobil-appkészítése:


Fontos, hogy a megrendelő kezét végig fogjuk a teljes fejlesztés folyamán, az ötlet kidolgozásától, egészen az áruházba való feltöltésig. A fejlesztés igényfelméréssel kezdődik, leülünk beszélgetni a partnerrel az ötletről, elmondjuk, hogy szerintünk a tapasztalatok alapján mit kellene máshogy csinálni, mi az amit még szerintünk érdemes lenne beletenni. Ebből mi csinálunk egy dokumentációt ami, ha mindent tartalmaz, akkor nekiállunk a fejlesztésnek. Folyamatosan kapcsolatban vagyunk az ügyfeleinkkel. Saját hibajegykezelő rendszerünk van ahol a megrendelő fel tudja rögzíteni a hibákat, és nyomon tudja követni a javítási folyamatot. Az elkészült alkalmazást feltöltjük az áruházba, ahol folyamatosan követjük.

Android tablet alkalmazás fejlesztés:


Az Android tablet eszközök választéka ár és képességek tekintetében is széles, ezért a különböző felhasználói igényeket a különböző gyártók kielégítik. Talán ennek is köszönhető, hogy az Android tabletek világszerte nagy népszerűségnek örvendenek. A kijelző méreténél és felbontásánál fogva ezek az eszközök kiválóan alkalmasak például szöveges és multimédiás online tartalmak szolgáltatására, így például újságok, magazinok Android tablet alkalmazás keretein belüli megjelenítésére. Az egyedi Android tablet alkalmazás fejlesztés során kevéssé kell szűkösen gazdálkodni az erőforrásokkal és az elképzelések alapozhatók gazdag multimédia tartalomra is.

Mire használható egy Android tablet alkalmazás?

Bár a Google termékekről általában a legtöbbeknek a szórakozás jut eszébe - ami egy természetes asszociáció, az Android tablet mégis jól használható olyan üzleti alkalmazások esetében, amelyek ki tudják használni a nagy képernyő előnyeit. Képzeljen el egy Android tabletet, amelyen egy vállalatirányítási rendszerbe bejelentkezve egy cégvezető utazás közben intézheti operatív ügyeit vagy ahol a biztonsági őr egyszerre láthatja a gyáregység ipari kameráinak képét! Ennek semmi akadálya: egy Android tablet ugyanis fizikailag képes ilyen feladatok ellátására, az android tablet alkalmazás pedig az egyedi igényekre szabottan alakítható ki. Android alkalmazás az Android tableten

Bár az android tablet kijelzője sokszorta nagyobb, mint az Androidos telefonoké, mégis van egy automatikus átjárás a két készülék között. Az Android tablet ugyanis képes a kizárólag az androidos telefonokra készített mobilalkalmazások futtatására is, amennyiben annak grafikája támogatja a nagyképernyős megjelenést. Így aki olyan alkalmazást szeretne készíteni, amely mindkét készülék típuson egyaránt tökéletesen jelenik meg, annak a grafikai tervezés során tekintettel kell lenni a méretbeli különbségekre.

Rendszer karbantartás:

Miután elkészítettük mobil alkalmazását nem hagyjuk magára hanem folyamatosan karbantartjuk vagy tovább fejlesztjük termékét. Egy már meglévő rendszert is tovább lehet fejleszteni nem szükséges hogy nálunk fejlesztette e le mert mi a magas szaktudásunknak köszönhetően képesek vagyunk dolgozni vele.